Verkoop fase 2 is van start!

Verkoop fase 2 is van start!

Het is zover! Na een succesvolle verkoop van de woningen in fase 1, gaan we nu beginnen met de verkoop van de laatste 42 woningen aan de rand van Bezuidenhout in Den Haag. Hier ontstaat echt iets moois: een nieuwe Haagse woonwijk met prachtige woonhuizen. Wonen met allure omgeven door groen en water. Welkom in De Tuinen van Wils!

In totaal komen er nu 42 nieuwbouwwoningen in de verkoop. Deze zijn onder te verdelen in 14 twee-onder-een-kapwoningen, 12 drie-ondereen-kap-woningen, 8 semibungalows, 7 NOM-rijwoningen en één vrijstaande woning. Daarbij verschilt de ligging per woning en dus ook de zonoriëntatie en het uitzicht. Koopsommen vanaf EUR 435.000,- v.o.n.

Onder Downloads vindt u de prijslijst, het inschrijfformulier en de digitale brochure. U kunt zich inschrijven door het volledig invullen van het inschrijfformulier. Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 19 maart 12.00 uur. Mocht u zich eerder hebben ingeschreven willen wij u alsnog vragen het inschrijfformulier voor de woningen in fase 2 in te vullen. Vanzelfsprekend ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving. Het inschrijfformulier kunt u naar Frisia Makelaars toesturen. Zie onderstaand de gegevens.

Uiteraard bent u ook van harte welkom om de documentatie bij Frisia Makelaars op te halen. Dit kan op ieder gewenst moment tijdens werkdagen van 08.45 uur tot 17.30 uur. Wellicht heeft u naar aanleiding van de informatie nog vragen. Daarom organiseren wij een inloopmiddag op donderdag 15 maart om 17.00 uur tot 19.00 uur bij Frisia Makelaars op kantoor. Het team staat dan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Frisia Makelaars | Javastraat 1a, 2585 AA Den Haag
070 342 01 01 | nieuwbouw@frisiamakelaars.nl