Update januari 2018

Update januari 2018

Na de start verkoop heeft het team een overweldigend aantal inschrijvingen mogen ontvangen voor de eerste fase. De fraaie architectuur, grote tuinen en de centrale ligging van het plan is bijzonder goed in de smaak gevallen. Een aanzienlijk gedeelte van de woningen in fase 1 is dan ook reeds verkocht. De verwachting is dat het voorverkooppercentage binnen enkele weken behaald zal worden. 

Verder is de verwachting dat medio maart/april de verkoop van fase 2 zal starten, waarin de andere 42 woningen zullen worden gerealiseerd. De woningtypes die nieuw in deze fase zijn ten opzichte van de eerste fase, zijn de semibungalows, de driekappers en de NOM-rijwoningen.
 
De semibungalows zijn ideaal voor mensen die al het praktische op de begane grond willen hebben, de driekappers zijn ruime, mooie tussen- en hoekwoningen mét dakterras en de NOM-rijwoningen zijn unieke woningen die eigen energie opwekken, met als resultaat een heel lage energierekening.

De ontwikkeling verloopt voorspoedig en naar verwachting worden de laatste vergunningen op korte termijn onherroepelijk. Verder zijn de voorbereidingen voor de sanering en het bouwrijp maken van het bouwterrein in volle gang.
 
Heeft u interesse in een woning in fase 2? Neem dan gerust contact op met de makelaar die u van informatie kan voorzien. 

Frisia Makelaars

070 – 342 01 12

www.frisiamakelaars.nl