Start verkoop fase 1

Start verkoop fase 1

START VERKOOP FASE 1

Het is zover! Op vrijdag 29 september aanstaande start de verkoop van fase 1 van De Tuinen van Wils! De eerste 28 woningen van deze unieke wijk in Den Haag komen nu in verkoop.

Wij heten u van harte welkom op de Francois Vatelschool, Granaathorst 20 te Den Haag en is van 17:00 tot 19:00 uur. Wij staan daar klaar om u te helpen bij een keuze en om antwoord te geven op al uw vragen.  

De woningen

In de eerste fase van De Tuinen van Wils komen twee vrijstaande villa's, 14 Tweekappers en 12 Vierkappers in de verkoop. De twee vrijstaande villa's hebben een woonoppervlakte van circa 173 m2 en twee parkeerplaatsen op eigen terrrein, de 14 tweekappers hebben een oppervlakte van maar liefst circa 156 m2 en daarbij verschilt de ligging per woning en dus ook de zonoriëntatie en het uitzicht en de 12 woningen in de Vierkappers liggen aan een prachtige groenzone en hebben veel leefruimte.

Routebeschrijving

  • De Francois Vatelschool is gemakkelijk te bereiken vanaf de A12/N44. 
  • Zo kunt u via de Benoordenhoutseweg, de Laan van Nieuw Oost-Indië op, om vervolgens via de Bezuidenhoutseweg de Reigersbergenweg op te gaan.
  • Daarna slaat u linksaf op de Robijnhorst, om vervolgens via de Ivoorhorst de Granaathorst op de rijden waarbij u aan de linkerkant de Francois Vatelschool aantreft.

Hier is voldoende parkeerplek. Wij zien u dan!